Serieanmälan barn- och ungdom 2021

Anmälan till seriespel för barn- och ungdomslag är nu stängd. Tack till alla föreningar och lag som anmält sig, mer information kommer till er inom kort.

Vecka 7 publiceras förslag till serieindelning för alla åldersklasser i Småland. Efter det får ni i föreningarna chansen att tycka till och komma med inspel innan den slutgiltiga serieindelningen görs. Håll utkik på hemsidan och våra andra kanaler vecka 7.

Kombinerat lag?

Har ni behov av att skapa kombinerat lag ska detta ansökas om genom detta webbformulär. Kombinerade lag nollställs alltid inför varje säsong så om ni hade ett kombinerat lag 2020 som ni vill ha även 2021 ska det ändå ansökas om i formuläret. Den administrerande föreningen gör ansökan om kombinerat lag. Mer information finns i formuläret. Eftersom anmälan till seriespel redan är stängd kan endast ansökningar om att skapa kombinerade lag med redan anmälda föreningar göras.

Övrigt
Smålands FF bjuder in till seriespel från och med det år barn fyller 10 år. 2021 alltså de som är födda 2011. Serieavgifter för säsongen är följande:

  • Barn flickor & pojkar 10-12 år = 400 kronor
  • Ungdom flickor & pojkar 13-15 år = 450 kronor
  • Pojkar 16 år & serien F16 dam = 1400 kronor

Frågor?

Kontakta hampus.haglund@smalandsfotbollen.se