Värdföreningar för 3 mot 3-planer

Vill din förening låna 3 mot 3-planer för 6-7-åringar?

Bakgrund
SvFF:s Representantskap fattade i december 2017 beslut om införandet av de nya nationella spelformerna för barn- och ungdomar, med stark rekommendation att användas under 2018 och obligatoriskt från 2019. SmFF erbjuder föreningarna att låna 3 mot 3 planer för 6-7-åringar. Satsningen finansieras med hjälp av Idrottslyftet.

Värdföreningar
SmFF gör denna satsning med hjälp av värdföreningar runt om i Småland. Tanken är att värdföreningarna lånar ut 3 mot 3-planer till närliggande föreningar för matcher och träning. Värdföreningarna kan även själva bjuda in till poolspel, prova-på-dagar mm. Klicka på listan bredvid för en sammanställning över vilka värdföreningarna är, kontaktpersoner och antal 3 mot 3-planer föreningen fått: Värdföreningar 3 mot 3-planer Småland

De föreningar som är markerade med gul färg har meddelat att de kan lämna över värdskapet till en annan förening. Är er förening intresserad av att ha en eller flera planer hos er ta då kontakt med berörd förening!
Skicka sedan den informationen till kansli@smalandsfotbollen.se

3 mot 3-planer
Planens storlek är 10x15 m och nätet är 75 cm högt. Planerna kan användas både på konstgräs och naturgräs. Svenska Fotbollförbundets representantskap fastställde att denna spelform ska spelas av 6-7-åringar men kan givetvis användas även för andra åldrar vid träning.

Kontaktperson Smålands Fotbollförbund
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Henrik Landén via henrik.landen@smalandsfotbollen.se