Bidrag för att minska utsläppen av mikroplaster

Nu finns åter möjlighet för alla ägare av konstgräsplaner att söka bidrag till investeringar som förbättrar vattenmiljön. Åtgärder för att minska utsläppet av mikroplaster är exempel på det.

Vi söker Fotbollsutvecklare (FU)

Vi söker dig som vill vara med och bidra till att utveckla fotbollen lokalt i Finnveden, Sydväst, Nordost och Växjö inom ledar- och spelarutbildning.

Sök Projektstöd IF

Anmälningsformulären är öppna och det är tre områden föreningar kan söka för.

Glöm inte bort att nominera årets profiler!

År 2020 har påverkat oss alla på olika sätt och vi förstår att verksamheten ute i föreningarna har fått er att tänka om och ställa om. I dessa tuffa tider är det viktigt att uppmärksamma de som har betytt extra mycket under året och eller gjort en insats för föreningen och för våra barn och ungdomar.

Sök medel till din förening

Svenska Fotbollförbundets initiativ Alla är olika – olika är bra och ICA vill se en fotbollsarena där alla är lika välkomna. Oavsett vem du är. Oavsett kön, etnicitet, funktionsvariation eller sexuell läggning.

Alla är olika- olika är bra

Digital föreläsning med Pär Johansson

I huvudet på en normalstörd- att bli sedd, behövd och tagen i anspråk.

Lyssna på en inspirerande föreläsning om att trotsa fördomar, tänja på gränserna och vad som händer när man ger människor en chans att utvecklas.

Sök nu: RF:s kompensationsstöd till föreningar

Mellan den 15 oktober och den 26 oktober (till klockan 12.00) är ansökan öppen för alla SvFF:s föreningar att ansöka om kompensationsstöd för uteblivna intäkter och kostnader perioden 1 juli till 30 september.


Vad påverkar vår motivation till ökat ideellt engagemang?

Smålands Fotbollförbund, tillsammans med RF-SISU Småland, bjuder in till en träff om vad som påverkar vår motivation till ett ökat ideellt engagemang.Träffen baseras på forskaren Aron Schougs tankar om att motivera ideella.

Players Arena

3-4-3 eller 4-4-2? Spelbarhet i inre eller yttre korridor? Hur når vi spelyta 3?

Förra veckan landade våra Players Arena på kontoret. Ett utmärkt pedagogiskt hjälpmedel för tränare och spelare. Intresserad av att veta mer eller beställa?


Parafotboll

Bedriver er förening parafotboll eller har ni som ambition att starta upp och utveckla verksamheten för målgruppen?

Missa då inte denna träff!
Smålands Fotbollförbund och RF-SISU Småland bjuder in föreningar till en heldag med fokus på Parafotbollens framtida utveckling i Småland.

Verksamhetsstöd Idrott för äldre

Idrottsföreningar som bedriver verksamhet för äldre (65+) har under oktober och november 2020 möjlighet att söka ett verksamhetsstöd för den målgruppen. Syftet med stödet är att ge föreningen förutsättningar att bedriva och utveckla idrottsverksamhet där äldre deltar.

Sök SmFF:s Coronastöd

Smålands Fotbollförbund öppnar upp ett coronastöd för föreningar som öppnar upp sin anläggning för publik. Det föreningen kan söka för är inköp av material som tex; handsprit, tejp, plexiglas och rengöringsmedel.

Sök bidrag i Projektstöd IF

2020 är ett speciellt år och vi är väl medvetna om att föreningar har haft och har det kämpigt.

Vi vill uppmuntra er att det fortfarande är möjligt att söka bidrag för behålla ungdomar och utbilda aktivitetsledare.

Heja Fotboll under Covid-19

Heja Fotboll är Smålands Fotbollförbunds satsning för att skapa god stämning på våra matcher för spelare, ledare, domare och publik. 2020 är ett litet annorlunda år då vi följer rekommendationerna med endast 50 personer under match.

Paraläger i Umeå 28-30 augusti

Parasport Sverige och Svenska Fotbollförbundet bjuder tillsammans in spelare med en funktionsnedsättning till regionala läger 2020.

Alla är olika - olika är bra

Alla som vill ska ha chans att vara en del av svensk fotboll. Och vi måste jobba tillsammans för att göra det möjligt.

Digital anläggningsträff

Smålands FF och RF-SISU Småland bjuder in till en inspirationsträff om vilka möjligheter som finns för er förening att investera och utveckla er anläggning.

Sista veckan att ansöka om kompensationsstöd

Fredagen den 15 maj är den sista dagen att som förening söka kompensationsstöd hos Riksidrottsförbundet. Om din förening inte har ansökt - gör det så snart som möjligt. Kom ihåg att vara extra noga med ekonomiska verifikationer och underlag. Många ansökningar som skickas in kan inte godkännas.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter