Färjestadens GoIF - Smålandsmästarinnor i Futsal

Färjestadens GoIF kunde efter helgens slutspel i Vrigstad titulera sig som Smålandsmästarinnor i Futsal.

Lagen som gjorde upp om titeln i Vrigstads Sporthall var Vrigstads IF, Vimmerby IF, Egnahems BK och Färjestadens GoIF.

I den första semifinalen möttes Vrigstads IF och Vimmerby i en match där Vimmerby IF tillslut kunde tillskriva sig segern efter 1-4 som slutresultat och där man redan i halvtidspausen hade en ledning på 0-3.

I den andra semifinalen fick Färjestadens GoIF ställas mot Egnahems BK där Färjestaden fick en ordentlig start och ledde med hela 7-0 i halvtidspausen. Slutresultatet blev tillslut hela 10-0 till ölänningarna.

Finalen blev således en rafflande föreställning mellan Vimmerby IF och Färjestadens GoIF där resultatet i halvtid var 2-1 till Vimmerby IF:s fördel. Men Färjestadens GoIF kom igen och vid full tid var det hela utjämnat till 2-2. Lagen ville inte skiljas åt trots en förlängning och matchen gick till straffar där Färjestadens GoIF drog det längsta strået.

Match om tredjepris spelades mellan Vrigstads IF och Egnahems BK där Egnahems BK tillslut vann med 1-5.

Grattis till Färjestadens GoIF!