Spelarutbildning 2020

Anmälan till Utbildningsläger 1-4 är nu öppen.

Vissa förändringarna har gjorts inför 2020 i spelarutbildningsplanen. Smålands FF erbjuder Utbildningsläger 1-4 för 13-14-åringar. Under hösten, vintern och tidig vår kartläggs spelare under 14- in på 15-årsåret. Kartläggningen ska ligga till grund för en selektering till kommande Utvecklingsläger i Halmstad. Efter Utvecklingslägret kommer vi att bredda ut verksamheten igen via sommarläger och lokala samlingar. Hela planeringen hittar du längre ner i det här dokumentet.

Viktigt att spelaren anmäler sig till varje Utbildningsläger som den vill delta på. Ingen automatisk anmälan sker från ett tidigare läger spelaren har deltagit på. Anmälan görs endast via hemsidan.

För öppna Utbildningsläger finns föreningar indelade i zoner (ligger under lägerdatum nedan) som vi önskar att man förhåller sig till vid anmälan. Anledningen är för att våra läger ska vara tillgängliga för alla spelare och att våra lokala spelarutbildare ska ha en närhet till spelare, ledare och föreningar.

Lägerdatum - flick

Lägerdatum - pojk

Klicka här för att komma till anmälan

Vi reserverar oss för ev. förändringar i planeringen.

Vid frågor kontakta:

Utbildningsläger 1-5 + tematräningar
My Wallin
my.wallin@smalandsfotbollen.se

Utbildningsläger 6, Distriktslag och Målvaktskul
Johanna Karlsson
johanna.karlsson@smalandsfotbollen.se