Föreningar söker tränare

Läs om möjligheten att "annonsera" efter tränare på hemsidan.

För 150:- finns möjligheten att sätta in annonsen här på Smålands FF:s hemsida. I samband med att du skickar in din annons så sätter du in 150:- på vårt bg (697-4430) och märker insättning med "Förening söker tränare" + föreningens namn. När inbetalningen är gjord läggs annonsen upp på listan. Mejla annonsen till kansli@smalandsfotbollen.se.
Skriv kortfattat. Efter längst 6 månader tas annonsen bort.

Tränare till Bors SK/Rydaholms GoIF Dam div 4.

Bors SK och Rydaholms GoIF söker en tränarkollega till Clara till vårt gemensamma damlag. Fr.o.m. denna säsongen drivs damlaget gemensamt av bägge klubbarna och vi satsar på att direkt ta oss tillbaks till div 3 med vårt unga lag. Tillsammans gör vi en nysatsning på damfotboll och om du är intresserad att vara med på denna resa som tränare eller lagledare så hör av dig till

Albert Martinsson Bors SK 076 7614531

Peter Jonsson Rydaholms GoIF 070 3388159

Huvudtränare till Mariebo IK Dam division 3

Till säsongen 2021 söker vi en tränare. En ung trupp med ambitiösa och duktiga tjejer som vill framåt. Ledarstaben kring laget består av 6 drivna personer. Vi söker nu en utbildad engagerad huvudtränare som har bra ledaregenskaper och givetvis stort fotbollsintresse.

Intresserad kontakta:

Peter Gunnarsson 070-4047904

Fredrik Lundberg 070-8450511

Anders Lindahl 070-9649951

Vi söker inför 2021 en huvudtränare till Bottnaryds IF/IK Wallgårda A-lag. Vi ligger i division 6 Jönköping.

Fotbollsintresse och goda ledaregenskaper är det som värdesätts högst.

Låter detta intressant eller har ni några frågor så kontakta oss gärna på:

Stefan Svahn: 0736256289

Johan Eriksson: 0702891802

Mail: Bottnarydsif.fotboll@gmail.com

Tränare till ledarstaben för ett skönt lag i Jönköping

Nu har du chansen att var med och leda Torpa FF:s herrlag i div 5.
Vi vill naturligtvis vinna varje match men vårt huvudfokus ligger inte på resultat. Vår drivkraft är snarare att bygga gemenskap och ha roligt där kärleken till fotboll är i centrum såklart. Vi är övertygade om att när lagkänslan är på topp så kommer också de sportsliga resultaten. För att du ska trivas och lyckas som tränare hos oss ska du vara kommunikativ och prestigelös. Du älskar naturligtvis fotboll men din fotbollsmässiga kunskap i form av taktik, utbildningar etc är inte lika viktigt som dina ledaregenskaper.
Vi spelar och tränar på Jordbrovallen i Jönköping och erbjuder en stor trupp med spelare som innehåller både A- och B-lag. I vår förening är det självklart att vi alla hjälps åt för att ha så roligt som möjligt med fotbollen.
Vill du bli en del av Jönköpings skönaste fotbollsklubb så kontakta Martin Sinclair på 0707328815.