Smålands FF söker utbildare

Smålands Fotbollförbund söker Fotbollsutvecklare (FU), Distriktsförbundskaptener FP04 (DFK) och Lokala spelarutbildare (LSU).

Smålands Fotbollförbund söker Fotbollsutvecklare med placering runt om i Småland. Som FU är du Småland FF:s förlängda arm ut till våra föreningar. Uppdraget går ut på att sprida SvFF:s budskap och innehållet i spelarutbildningsplanen, tränarutbildningen och Fotbollens spela, lek och lär (FSLL). Uppdraget innebär en stor del uppsökande verksamhet där du som FU ska vara ett bollplank i olika utbildnings-, utvecklings- och verksamhetsfrågor. Kvälls- och helgarbete kan periodvis vara omfattande. Självständigt arbete ute i föreningarna kompletteras med aktiviteter och fortbildningar med SmFF.
Ansökan skickas till Rebin Mardan via e-post rebin.mardan@smalandsfotbollen.se

Smålands Fotbollförbund söker Lokala spelarutbildare inför 2019 med placering runt om i Småland. Som LSU är du ansvarig utbildare för en del av Småland som fördelas geografiskt av Smålands FF. Uppdraget innebär att du har fokus på spelarutbildning via Smålands FF:s spelarutbildningsplan.
Ansökan skickas till Pontus Dorch via e-post pontus.dorch@smalandsfotbollen.se

Smålands Fotbollförbund söker Distriktsförbundskaptener till flickor och pojkar födda 2004. Som Distriktsförbundskapten ansvarar du för ett distriktslag. I ett DFK-team ingår ansvarig distriktsförbundskapten, assisterande distriktsförbundskapten och distriktsförbundskapten målvakt.
Ansökan skickas till Johanna Karlsson via e-post johanna.karlsson@smalandsfotbollen.se

Läs mer om uppdragen nedan:

Fotbollsutvecklare

Distriktsförbundskapten

Lokala spelarutbildare

Ansökan med CV ska vara tillhanda hos respektive ansvarig senast den 16 november 2018.