Gratis tränarutbildning för kvinnliga ledare

Smålands FF och Östergötlands FF bjuder in kvinnliga ledare till tränarutbildning B-ungdom.

Tränarutbildning B-Ungdom vänder sig till tränare för ungdomar i åldern 13-19 år. Materialet är en fortsättning på Tränarutbildning C inom SvFF:s utbildningsprogram.

Förkunskaper: Tränarutbildning C eller Målvakt B

Innehåll: Ungdomsfotboll och lärande, matchen som inlärningstillfälle, taktik och spelsystem, fotbollsfys, barnkonventionen, spelförståelse mm.

Kursupplägg: Fysisk träff (2 dagar) + Webbuppgifter + Fysisk träff (2 dagar)

Kursplats/ datum: Linköping 30-31 mars Teori: Scandic West Praktik: Pema Arena Vimmerby 4-5 maj Teori: Björkbacken Praktik: Ceosvallen

Kurstid: Heldagar: ca 9.00–19.00 praktik ca 3 timmar/ dag).

Kursavgift: Smålands FF och Östergötland kan tack vare Idrottslyftet erbjuda kvinnliga ledare den här utbildningen kostnadsfritt. Logi ingår och är obligatoriskt lördag-söndag. ÖFF har 12 platser och SmFF 12 platser. Först till kvarn gäller. OBS! Utbildningen och erbjudandet avser endast kvinnliga ledare i föreningar tillhörande Smålands FF och Östergötlands FF)

Kallelse/program: Skickas via mejl till alla deltagare ca 1 vecka innan kursstart vilket innebär att du uppger mejladress i anmälan. Kallelsen innehåller information om dag, plats, tid och deltagarlista och läggs ut på respektive SDFs hemsida i samband med utskicket.

Ledighet: Ledighet beviljas ej under kursens gång. För att få godkänt på kursen måste du gå båda tillfällena. Notera att det är detta tillfället som är kostnadsfritt. Behöver du komplettera i efterhand så tillkommer kostnad för det tillfället.

Kontaktperson: Vid ev frågor kontakta: pontus.dorch@smalandsfotbollen.se

Klicka här för att komma till anmälan Obs! Genom att anmäla dig betyder det att du är anmäld till båda tillfällena. För att få godkänd på kursen krävs det 100% närvaro vid båda tillfällena.

Sista anmälningsdag 1 mars

Inbjudan Tränarutbildning B-ungdom Kvinnliga ledare