U21-landskamp i Kalmar

Sommaren börjar komma till sin ända och hösten står för knuten. Kanske är det även nu som Era föreningar återigen börjar träffas lite mer frekvent? Varför inte ta med föreningen på fotbollslandskamp som uppstart inför hösten och lära känna varandra lite bättre?

Tisdagen den 10 september möter Sveriges U21-landslag i fotboll Irland på Guldfågeln Arena. Ni har möjlighet att köpa föreningsbiljetter till rabatterat pris, 60 kronor per person (exkl. serviceavgift). Priset gäller när ni köper minst 10 och max 25 biljetter.

Biljetterna köps via denna länk: https://kalmarff-partner01.ebiljett.nu

Kvalet inför U21-Europamästerskapet i fotboll 2021 är igång och matchen som spelas på Guldfågeln Arena den 10 september är Sveriges första hemmamatch i detta kval. Kom och stötta U21-landslaget på plats så de får en härlig start på sin jakt till en EM-plats!

Kom och hjälp oss heja fram våra kommande blågula hjältar!