INSTÄLLT! - Gislavedslägret 2020

Anmälan är öppen till Gislavedslägret 2020 för F/P05.

Då Utvecklingslägret 2020 är inställt har landslagsavdelningarna för flick- och pojkelit på SvFF arbetat fram en alternativ process för att säkerställa uppstarten av landslagsverksamheten på F- och P15-nivå under hösten. Under sensommaren, i månadsskiftet juli-augusti, kommer ett Riksläger hållas på Bosön, Stockholm. Här finns all information om Rikslägret.

Med anledning av ovanstående har Smålands FF ändrat datum för Gislavedslägret och det planeras att genomföras 8-11 augusti för flickor och pojkar födda 2005.

För: Pojkar och flickor födda 2005

Datum: 8-11 augusti

Kostnad: 1850 kr. I kostnaden ingår logi, mat (frukost, lunch, middag, mellamål) och såklart, fotbollsutbildning från våra instruktörer.

Förläggning i Lundåkraskolan, Gislaved, där även samtliga måltider intas. Avstånd mellan fotbollplan och skolan är ca. 200 m.

OBS! Smålands FF fortsätter följa utvecklingen kring coronaviruset samt ansvariga myndigheters rekommendationer. Vi vet inte när nuvarande restriktioner kommer att hävas i sin helhet men vi har samtidigt ett ansvar att planera vår verksamhet.

Anmälan hittar ni här och sista anmälningsdag är 5 juli. Skulle någon förändring ske kring genomförandet kommer det att informeras ut till anmäla spelare och via hemsidan. Senast den 18 juni kommer vi fatta slutgiltigt besked om Gislavedslägret 2020 är möjligt att genomföra.

Kontaktpersoner:
Johanna Karlsson
036-34 54 51
Johanna.karlsson@smalandsfotbollen.se

My Wallin
036-34 54 56
My.wallin@smalandsfotbollen.se