UEFA B 2021 öppen för ansökan

Nu har vi öppnat ansökan för UEFA B 2021 i Gislaved.Tränarutbildning UEFA B vänder sig till seniortränare. Deltagare med godkänt resultat från kursen erhåller ett "UEFA-B Diploma".

Behörighetskrav: Ett års erfarenhet som tränare eller 5 års erfarenhet som spelare. Tränarutbildning C, Bas 1 (alla fyra delar) eller Målvaktstränarutbildning B.

Kursupplägg: Kursen består av 6 träffar á 2 heldagar (förutom modul 5 som är på 3 heldagar). Mellan träffarna har man webbaserade hemuppgifter. Hemuppgifterna under respektive period motsvarar minst en kursdag på 8h. Sista utbildningstillfället (modul 7) är en form av "examen" då deltagarna arbetar med teoretiska och praktiska uppgifter. Kursen är sammanhängande med samma deltagare. Utbildningsperioden är januari 2020 till maj 2021.

Datum/ kursplats:

Modul 1: 9-10 januari, Hotell Nissastigen, Gislaved

Modul 2: 30-31 januari, Hotell Nissastigen, Gislaved

Modul 3: 20-21 februari, Hotell Nissastigen, Gislaved

Modul 4: 20-21 mars, Hotell Nissastigen, Gislaved

Modul 5-6: 16-18 april, Hotell Nissastigen, Gislaved

Modul 7: 22-23 maj, Hotell Nissastigen, Gislaved

Kurstid: Heldagar: ca 08.30–18.00 (praktik ca 3 timmar/ dag).

Kursavgift: 22 000kr/ deltagare. I priset ingår kurslitteratur, fika/ lunch/ middag (lördag kvällar), konferens- och praktikkostnader, övningstrupp, klassrum för hemuppgifter, teoretisk och praktisk utbildning samt logi i dubbelrum (inget avdrag om logi ej utnyttjas). Vid önskemål om enkelrum tillkommer 400 kr/natt på kursavgiften.
Faktura på hela kursavgiften skickas efter första kurstillfället.

Kallelse/program: Skickas via mejl till alla deltagare ca 2 veckor innan kursstart vilket innebär att du uppger mejladress i anmälan. Kallelsen innehåller information om dag, plats, tid och deltagarlista och läggs ut på hemsidan i samband med utskicket.

Ledighet: Ledighet beviljas ej under kursens gång. För att erhålla ett "UEFA-B Diploma" måste du gå på alla tillfällena och ha 100 procents närvaro. Kursträffarna ska genomföras i rätt ordning enligt studieplanen. Avgiften betalas inte tillbaks om du missar något kurstillfälle.

Kontaktperson: Vid frågor kontakta: Pontus Dorch pontus.dorch@smalandsfotbollen.se

Anmälan: Hittar du här Obs! Genom att anmäla dig betyder det att du är anmäld till alla modulerna.

Eftersom antalet platser är begränsade förbehåller sig Smålands FF att prioritera seniortränare och dessutom basera antagningen på tränar- och spelarmeriter. Sista anmälningsdag är den 6 december. Du får reda på om du har blivit antagen till utbildningen senast den 9 december