Lägerdatum 2021

Nu är planeringen för Småland FFs spelarutbildning 2021 klar. Med anledning av Covid-19 är detta en planering som kan justeras löpande utifrån de restriktioner och riktlinjer som gäller.

Under 2021 erbjuder Smålands FF utbildningsläger 1-4 för 13-14-åringar. I samband med utbildningsläger erbjuds ledarutbildning där respektive årsskulls ledare kommer att ha möjligheten att anmäla sig separat till varje enskilt tillfälle.

Under hösten, vintern och tidig vår kartläggs spelare under 14- in på 15-årsåret på öppna tematräningar. Kartläggningen ska ligga till grund för en selektering till kommande regionalt läger och riksläger. Efter rikslägret kommer vi att bredda ut verksamheten igen via sommarläger. Hela planeringen hittar du längre ner i det här dokumentet.

Anmälningar för utbildningsläger 1-4 kommer att öppnas under januari/februari. När det gäller övriga öppna läger så öppnas anmälan upp löpande under året.

Viktigt att spelare och ledare anmäler sig till varje utbildningsläger som den vill delta på. Ingen automatisk anmälan sker från ett tidigare läger spelaren eller ledaren har deltagit på. Anmälan görs endast via hemsidan.

För öppna utbildningsläger finns föreningar indelade i zoner (ligger under lägerdatum nedan) som vi önskar att man förhåller sig till vid anmälan. Anledningen är för att våra läger ska vara tillgängliga för alla spelare och att våra spelarutbildare ska ha en närhet till spelare, ledare och föreningar.

Lägerdatum

Zonindelning

Klicka här för att komma till anmälan

Vi reserverar oss för ev. förändringar i planeringen.

Vid frågor kontakta:

Sommar- och vinterläger, utbildningsläger 1-4 och tematräningar
My Wallin
my.wallin@smalandsfotbollen.se

Sommar- och vinterläger, distriktslag och målvaktsutbildning
Johanna Karlsson
johanna.karlsson@smalandsfotbollen.se