SmFF önskar god jul!

Ett annorlunda och tufft år är snart slut. SmFF vill, genom kanslichef Henrik Landéns ord nedan, passa på att tacka alla föreningar, ledare, domare och spelare för det här året och önska en god jul och ett gott nytt år!

- Vill med dessa ord passa på att rikta ett stort tack till alla småländska föreningar nu när vi summerar ett turbulent och utmanande år som påverkat oss alla. Ni har tagit många viktiga beslut i era föreningar för att vi ska kunna bidra till att följa de olika riktlinjer, planerat om befintlig verksamhet, anpassat oss till en ny vardag och inte minst tagit ett mycket stort ansvar för folkhälsan och svensk fotboll.

Tack alla föreningar, ledare och spelare!

God jul och gott nytt år!

Varma hälsningar
Henrik Landén
Kanslichef Smålands Fotbollförbund

Kansliet tar nu julledigt och öppnar åter igen den 4 januari.