Serieindelning barn- och ungdom

17 februari skickades förslag till serieindelning för våra barn- och ungdomsserier till samtliga föreningar och kontaktpersoner. Det här händer nu...

Det förslag som skickades ut har arbetats fram av Smålands Fotbollförbunds tävlingskommitté. Innan första avspark för våra barn- och ungdomars säsong finns ett antal datum och händelser som kan vara bra att ha koll på. Tidsplan för våren 2021 är följande:

1 februari - Sista anmälningsdag till seriespelet

17 februari - Förslag på serieindelning skickades ut till föreningar och lag. Det finns efter det möjlighet att skicka in förslag på förändringar och åsikter om serieindelningen under två veckors tid. Detta skickas in via detta webbformulär. Förslag som inkommer muntligt eller via annan kanal beaktas inte.

4 mars - Webbformulär för att skicka in åsikter om serieförslaget stänger. Därefter tas inga fler förslag på ändringar in.

19 mars (preliminärt) - Fastställd serieindelning skickas till föreningar och lag, publiceras på hemsida och i FOGIS. Därefter kommer information om när matcher ska tidsättas.

9-24 mars - Ungdomsledarträffar genomförs digitalt. All information hittar ni här.