Beachsoccer växer i Småland

Nya planer i Vetlanda och Kalmar

Nu har en ny Beach Soccerplan med fullplansmått anlagts i Vetlanda. Det blir en viktig del i Beach soccerföreningen Vetlanda United IF:s fortsatta verksamhet att ha tillgång till en yta att träna och spela på framöver.

Dessutom har spontanidrottsplatsen i Kalmar – Långviken invigts och Kalmar FF kommer vara arrangör av både grupp och slutspel i inofficiella SM i Beachsoccer för tre år framöver. Årets slutspel kommer spelas 18 juli.

Dessutom har vi sedan tidigare en spelyta för Beach Soccer i Nässjö samt den klassiska stranden på Böda där CoBÖDAbana Beach Soccer lirats sedan 1997. Det var här sporten startade i Sverige.

Mer info om Beach Soccer i Sverige om årets turneringar finner ni på

http://fogis.se/beach-soccer/

Planen i Kalmar


Planen i Vetlanda