Klassificering - domare

Behörighetsklassificering gällande 2019 är fastställd.

För Smålands del kan vi med glädje konstatera att vi har ett flertal domare både damer och herrar som finns med på olika nivåer i SvFF:s serier.

På damsidan kan vi glädjas åt Selma Alilovski som tar steget upp som AD i Damallsvenskan. I regiondomargruppen återfinns Elin Pettersson som får sällskap av två nyuppflyttade domare Erna Huskic och Edvina Karajkovic samtliga kommer döma div.1 och 2.

På herrsidan får Nermin Cisic förnyat förtroende som elitdomare och steget under finns duon Andreas Johansson och Almir Kadiric.

Som AD har Fredrik Klyver fortsatt på inslagna vägen och verkligen etablerat sig som FIFA med ett antal Europa League och Champions League uppdrag på meritlistan. Som AD i Superettan är Småland representerat på bred front via Anders Böwing, Julian Sosefo Poulsen, Pär Leek, Besim Boletini som 2019 får sällskap av Ajdin Mlivic från Växjö.

Småland har också ett antal regiondomare som kommer döma div.2 och 3 herrar nyuppflyttade i den gruppen är Hana Mohammad Saleh.

Futsal fortsätter att utvecklas/växa och här har Småland 1 elitdomare i Jovan Krsmanovic men också 3 regiondomare som kommer vara igång under vinter/våren 2019/19.

Hela listan med Smålandsdomare som 2019 dömer i SvFF serier hittar ni i bifogad fil.

Smålandsdomare i SvFF serier

Smålands FF:s domarkommitté har utifrån förslag från cocher och domarklubbar slutligen fastställt behörighetsklassificeringen för 2019 - presenteras löpande i bifogade filer.

Behörighet div.1 dam / 4 herrar

Behörighet div.2 dam / 5 herrar

Behörighet div.3 dam / 6 herrar

Behörighet Övriga domare