Vårens tränarutbildningar

Det finns fortfarande platser kvar till vårens tränarutbildning B-ungdom. Passa på att anmäla er och era tränarkollegor. Vi vill också göra er uppmärksamma på att ni som är intresserade av att gå Tränarutbildning Futsal under hösten 2019 behöver ha gått tränarutbildning C innan, så ta chansen nu!

Gratis tränarutbildning för kvinnliga ledare

Smålands FF och Östergötlands FF bjuder in kvinnliga ledare till tränarutbildning B-ungdom.

Tränarutbildning B-Ungdom vänder sig till tränare för ungdomar i åldern 13-19 år. Materialet är en fortsättning på Tränarutbildning C inom SvFF:s utbildningsprogram.

Är din förening intresserad av en Fotbollsutvecklare?

Smålands FF erbjuder intressanta utbildningar och träffar tillsammans med fotbollsutvecklare (FU). Tanken är att FU är ett bollplank till sina föreningar i olika utbildnings-, utvecklings- och verksamhetsfrågor.

Smålands FF söker utbildare

Smålands Fotbollförbund söker Fotbollsutvecklare (FU), Distriktsförbundskaptener FP04 (DFK) och Lokala spelarutbildare (LSU).

Höstens tränarutbildningar

Det finns fortfarande platser kvar till höstens tränarutbildningar. Passa på att anmäla er och era tränarkollegor. Vi vill också göra er uppmärksamma på att ni som är intresserade av att gå Tränarutbildning Futsal C under 2019 behöver ha gått tränarutbildning C innan, så ta chansen nu!

Vi genomför Tränarutbildning C och B ungdom i Kalmar, Växjö och Jönköping samt Målvaktstränarutbildning B i Gislaved

Anmäler er gör ni via kursanmälan

Ta del av nya Fotbollens spela, lek och lär

Svenska Fotbollförbundet har till 2018 tagit fram en ny version av Fotbollens spela, lek och lär (FSLL) som består av häfte, webbplats och utbildning. Rebin Mardan, ansvarig för tränar- och ledarutbildningen på Smålands Fotbollförbund berättar om hur vi i distriktet jobbar med frågan.

Välkommen till Fotbollsportalen!

Nu öppnar SvFF Fotbollsportalen. Här har de samlat all tränar- och spelarutbildning från SvFF och här finns verktygen för att skapa egna övningar och pass och att ta del av och dela dem.

Visa alla nyheter